SMART GIZCOUNT

BE SMART, és használd a számodra legkényelmesebb kedvezménykódot.

A Gizmania-nál négyféle kedvezménykódot használhatsz. A fontos szó az "egy". Egyszerre csak egy kedvezménykódot használhat fel rendelésenként. És csak rajtad múlik, hogy mit kezdesz vele. Ne feledje, nem kombinálhatja a kedvezménykódokat.

Egy példa az összesre:

A rendelésed öt termékből áll. Két termék az 1) pontból, egy termék a 2) pontból és két termék az 1) és 2) ponton kívül. Melyik kedvezménykupont fogja felhasználni? Ezt neked kell kitalálnod. Minden rendelés más és más, így az is, hogy melyik kedvezménykód lesz az Ön szempontjából a legelőnyösebb. BE SMART!

1. May of Street - 20 %

Promo

Szeretnél street lap, street kormányt vagy street rollert vásárolni? Add meg a STREET20 kedvezménykódot, és 20% kedvezményt kapsz az alábbi linkeken felsorolt termékekre:

Street lap

Street kormányok

Street roller

2. Richard Zelinka X Ethic collab - 15 %

Promo

Szeretnél 15% kedvezményt kapni az Ethic termékekre (kivéve custom roller)? Kövesd a @risazelinka-t az instagramon és szerezd meg a kedvezménykódját. Ethic termékek tt találhatók.

3. Rider kedvezménykódok - 10%      

Promo

Szeretnél 10% kedvezményt a teljes rendelésedből? Csak írd be az egyik lovas kedvezménykódot. Hogyan juthatok hozzá a kódhoz? Menj a Google-ra és írd be, hogy "gizmania rider discount code", vagy kövesd az alábbi lovasok instagramját: @risazelinka, @johanwalzel, @david_senkyr, @jaraminisoukup, @tuckinnnn, @kristian.albrecht, instagram.com/freescoot, @g.mangherini.                                                                      

4. Ajándékutalványok

Promo

Kaptál egy ajándékutalványt és szeretnéd felhasználni? Semmi gond. A Rider kedvezménykódokhoz hasonlóan az ajándékutalvány beváltása a teljes rendelésedre vonatkozik.