SMART GIZCOUNT

BE SMART, és használd a számodra legkényelmesebb kedvezménykódot.

A Gizmania-nál négyféle kedvezménykódot használhatsz. A fontos szó az "egy". Egyszerre csak egy kedvezménykódot használhat fel rendelésenként. És csak rajtad múlik, hogy mit kezdesz vele. Ne feledje, nem kombinálhatja a kedvezménykódokat.

Egy példa az összesre:

A rendelésed öt termékből áll. Két termék az 1) pontból, egy termék a 2) pontból és két termék az 1) és 2) ponton kívül. Melyik kedvezménykupont fogja felhasználni? Ezt neked kell kitalálnod. Minden rendelés más és más, így az is, hogy melyik kedvezménykód lesz az Ön szempontjából a legelőnyösebb. BE SMART!

1. G-Code - 20 %

Promo

Egy freestyle robogóhoz szeretne alkatrészeket vásárolni? Nagyszerű! Összeállítottunk neked egy válogatást a világ gyártóinak legjobb alkatrészeiből 20% kedvezménnyel. A 20% kedvezmény a GCODE20 kóddal jelölt termékekre vonatkozik. Tehát ne habozzon, írja be a GCODE20 kódot és 20% kedvezményt kap!

Figyelem: A G-Code akcióban szereplő termékek az akció ideje alatt változhatnak.

Kampányszabályok

2. David Šenkýř X UrbanArtt collab - 10 %

Promo

Szeretnél 10% kedvezményt kapni az UrbanArtt termékekre (kivéve custom roller)? Kövesd a @david_senkyr-t az instagramon és szerezd meg a kedvezménykódját. UrbanArtt termékek itt találhatók.

3. Rider kedvezménykódok - 10%      

Promo

Szeretnél 10% kedvezményt a teljes rendelésedből? Csak írd be az egyik lovas kedvezménykódot. Hogyan juthatok hozzá a kódhoz? Menj a Google-ra és írd be, hogy "gizmania rider discount code", vagy kövesd az alábbi lovasok instagramját: @risazelinka, @johanwalzel, @david_senkyr, @jaraminisoukup, @tuckinnnn, @kristian.albrecht, instagram.com/freescoot, @g.mangherini.                                                                      

4. Ajándékutalványok

Promo

Kaptál egy ajándékutalványt és szeretnéd felhasználni? Semmi gond. A Rider kedvezménykódokhoz hasonlóan az ajándékutalvány beváltása a teljes rendelésedre vonatkozik.