PARTS SELECTION FOR SEPTEMBER - 20% kedvezmény kóddal SEP20

SMART GIZCOUNT

BE SMART, és használd a számodra legkényelmesebb kedvezménykódot.

A Gizmania-nál négyféle kedvezménykódot használhatsz. A fontos szó az "egy". Egyszerre csak egy kedvezménykódot használhat fel rendelésenként. És csak rajtad múlik, hogy mit kezdesz vele. Ne feledje, nem kombinálhatja a kedvezménykódokat.

Egy példa az összesre:

A rendelésed öt termékből áll. Két termék az 1) pontból, egy termék a 2) pontból és két termék az 1) és 2) ponton kívül. Melyik kedvezménykupont fogja felhasználni? Ezt neked kell kitalálnod. Minden rendelés más és más, így az is, hogy melyik kedvezménykód lesz az Ön szempontjából a legelőnyösebb. BE SMART!

1. Parts Selection for September - 20 %

Promo

Egy freestyle robogóhoz szeretne alkatrészeket vásárolni? Nagyszerű! Összeállítottunk neked egy válogatást a világ gyártóinak legjobb alkatrészeiből 20% kedvezménnyel. A 20% kedvezmény a SEP20 kóddal jelölt termékekre vonatkozik. Tehát ne habozzon, írja be a SEP20 kódot és 20% kedvezményt kap!

Figyelem: A Parts Selection for September akcióban szereplő termékek az akció ideje alatt változhatnak.

2. Richard Zelinka X Ethic collab - 15 %

Promo

Szeretnél 15% kedvezményt kapni az Ethic termékekre + Bukósisak S-One RICH ZELINKA (kivéve custom roller)? Kövesd a @risazelinka-t az instagramon és szerezd meg a kedvezménykódját. Ethic termékek tt találhatók.

3. Rider kedvezménykódok - 10%      

Promo

Szeretnél 10% kedvezményt a teljes rendelésedből? Csak írd be az egyik lovas kedvezménykódot. Hogyan juthatok hozzá a kódhoz? Menj a Google-ra és írd be, hogy "gizmania rider discount code", vagy kövesd az alábbi lovasok instagramját: @risazelinka, @johanwalzel, @david_senkyr, @jaraminisoukup, @tuckinnnn, @kristian.albrecht, instagram.com/freescoot, @g.mangherini.                                                                      

4. Ajándékutalványok

Promo

Kaptál egy ajándékutalványt és szeretnéd felhasználni? Semmi gond. A Rider kedvezménykódokhoz hasonlóan az ajándékutalvány beváltása a teljes rendelésedre vonatkozik.